باکس رومیزی یا VSP پنل چیست؟
شما در حین کارهای اداری و یا برای حضور در جلسات و بهرهمندی مفید از سالنهای کنفرانس از انواع تجهیزات و گجتها استفاده میکنید. در عین حال روشهای نوین ارتباط جمعی برای بخش دادههای صوتی و تصویری در محیطهای همگانی مانند سالنهای کنفرانس ابداع شده است که قطعاً علاقه دارید تا حین برگزاری جلسات در بهترین حالت از تمامی امکانات استفاده کنید. باکس رومیزی (پنل VSP) برای این منظور و تکمیل ارتباط ساده و مفید شما و تمام تجهیزات شما با قابلیتهای فضای اداری و حتی سالن کنفرانس طراحی میشود.
باکس رومیزی یا همان پنل VSP نوعی باکس متحرک است که قابلیت نصب شدن بر روی انواع میز خصوصا میزهای کنفرانس را دارد. در این باکسها بهرهمندی ساده از انواع پورتهای استاندارد مناسب کار با انواع گجتها جانمایی میشود. این پورتها شامل تنوع گسترده مانند برق ۲۲۰ ولت، پورت شبکه، USB میشود تا هر کسی به راحتی بتواند از طریق باکس رومیزی با شبکه موجود در محیط اداری و یا سیستم صوتی و تصویری اتاق کنفرانس ارتباط داشته باشد. در این مطلب از گروه توسعه مهندسی نیکان به معرفی باکس رومیزی میپردازیم و میخواهیم این ابزار کارآمد را چه از منظر فنی و عملیاتی بررسی کنیم.
الگوی طراحی باکس رومیزی (VSP Panel)
این باکسها برای دسترسی ساده و سریع به انواع پورتهای استاندارد تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی و یا تجهیزات شبکه صوتی و تصویری طراحی شدهاند. هر باکس رومیزی (VSP Panel) در اصل یک پک هوشمندانه برای پوشش تمامی نیازهای شما در استفاده از انواع گجتها است. در عین حال با قابلیت دسترسی ساده به سیستم شبکه صوتی و تصویری سالنهای کنفرانس یا هر محیط اداری دیگر کارایی دارد.
باکس رومیزی با الگوی متحرک و قابلیت پنهان شونده طراحی میشود. لذا اگر به پورتهای این باکس نیاز نداشته باشید، داخل میز میرود و عملاً هیچ فضایی را اشغال نمیکند. در مقابل و در صورت نیاز به پورتها به راحتی میتوانید از طراحی کشویی آن استفاده کنید و به تمامی امکانات ارتباطی دسترسی داشته باشید.
الگوی طراحی باکس رومیزی برای ارتباط مستقیم افراد زیادی به سیستم شبکه صوتی و تصویری است. به شکلی که مثلاً در یک سالن کنفرانس هر صندلی قابلیت بهرهمندی مستقیم از شبکههای صوتی و تصویری را داشته باشد. در عین حال حضور این باکس باعث منظم شدن طراحی میز کنفرانس میشود و از کابل کشیهای زیاد و آشفته به جهت ارتباط با شبکههای مختلف جلوگیری میکند.
کاربردهای باکس رومیزی (VSP Panel) چیست؟
این پنلها با هدف دسترسی ساده به تمامی پورتهای استاندارد تجهیزات الکترونیکی و سیستمهای شبکهای کارایی دارند و قرار است تا برای هر کسی امکان استفاده از تمامی گجتها را فراهم کند.
در یک نگاه ساده باکس رومیزی امکان اتصال کاربر به تمامی امکانات موجود در سالن کنفرانس را فراهم میکند و اجازه میدهد تا هر صندلی سالن کنفرانس که قرار است محل نشستن هر کسی باشد، مستقل از دیگر صندلیها قابلیت بهرهمندی متنوعی از این امکانات مانند ارتباط با شبکه صوتی و تصویری را داشته باشد.
کاربران میتوانند از باکس رومیزی مقابل خود برای تامین برق استفاده کنند. همچنین میتوانند PC یا لپ تاپ و حتی گوشی خود را به شبکه موجود در سالن کنفرانس متصل سازند و از طریق این ارتباط شبکهای صدا و تصویر را در تجهیزات خود داشته باشند. حتی قادر هستند تا با استفاده از پورتهای شبکه پنل VSP برای اشتراک تصاویر گوشی و یا لپ تاپ در نمایشگر اصلی سالن کنفرانس استفاده کنند.
پورتهای استاندارد در پنل VSP چه هستند؟
تا اینجای مطلب از باکسهای متحرک رومیزی صحبت کردهایم که در طراحی خلاقانه و منظم قرار است یکسری پورتهای استاندارد را در اختیار ما قرار بدهند. اما این پورتها چه هستند؟ و آیا استانداردی برای جانمایی و استفاده از آنها وجود دارد؟
پورتها و درگاههای قرار گرفته در باکس رومیزی با توجه به نوع کاربری، امکانات سالن کنفرانس و شرایط استفاده جانمایی میشوند و ممکن است براساس مدل باکس تعداد آنها کم و یا زیاد باشد. اما در کل همگی باکسها جمع کاملی از برخی پورتهای متداول از قبیل موارد زیر را دارند:
- درگاه پاور (برق ۲۲۰ ولت)
- پورت HDMI
- پورت VGA
- پورت USB
- درگاه صدا و تصویر (AV)
- درگاه بنون (اتصال مستقیم به بلندگو)
موارد استفاده از باکس رومیزی چیست؟
از پنل VSP میتوانید در فضاهای مختلف و با اهداف کاربردی متنوع استفاده کنید. اگر چه این پورتها برای جانمایی و استفاده بهینه از امکانات شبکه صوتی و تصویری سالنهای کنفرانس طراحی شدهاند؛ اما در کل قابلیت استفاده در عموم فضاهای اداری و حتی پوشش نیازهای ساختمانی و خانگی را دارند.
عموم موارد استفاده از باکس رومیزی (پنل VSP) برای تجهیز سالنهای کنفرانس است که با توجه به ابعاد سالن میتوانیم از یک یا چند پنل مستقل استفاده کنیم. در ایدهآل ترین شرایط قادر هستیم تا برای هر صندلی اطراف میز کنفرانس یکی از همین پورتها را جانمایی کنیم تا هر کسی که در جلسه حاضر میشود، عملاً از قابلیت دسترسی کامل به امکانات محیط برخوردار باشد.
علاوه بر سالنهای کنفرانس، از این پورتها میتوانید در اتاق مدیریت، فضاهای متنوع اداری، اتاق جلسات سازمانی، کلاس درس و هر نوع فضای آموزشی و محیطهای کار اشتراکی استفاده کنید.
ویژگیهای کاربردی باکس رومیزی
باکس رومیزی تکنولوژی نوین ارتباط شبکهای نیست؛ بلکه یک روش هوشمندانه در بهرهمندی از تجهیزات شبکه برای تعداد زیاد افراد است و قرار است محیطهای بزرگ اداری و سالنهای کنفرانس را بهینهتر سازد. ویژگی جذاب این پنلها در سادگی کار با آنها است. این پنلها به شکلی طراحی شدهاند تا به راحتی بر روی هر نوع میز کنفرانس و یا اداری نصب شوند. همچنین روش طراحی توکار دارند و در صورت عدم استفاده میتوانیم آنها را پنهان کرده و به طور کامل از فضای میز کنفرانس استفاده کنیم. به این ترتیب در مواقعی که نیازی به باکس رومیزی نداریم، فضایی را اشغال نمیکند. اما در صورت نیاز به هر کدام از پورتها این باکس به راحتی و با حرکت کشویی نرم و بیصدا در دسترس قرار میگیرد. حتی در این شرایط نیز فضای زیادی از سطح میز کنفرانس را اشغال نمیکند.
برای نصب تعداد زیاد باکس رومیزی (پنل VSP) هیچ محدودیتی وجود ندارد. شما میتوانید از یک یا چند باکس کنار هم برای بهرهمندی از انواع پورتها به انواع شبکههای صوتی و تصویری اتاق کنفرانس استفاده کنید.
روش استفاده از باکس رومیزی (پنل VSP)
پنل VSP ایدهای خلاقانه برای بهرهمندی مفید و منظم از انواع پورت شبکه در میز کنفرانس است. این باکسها با قابلیت پنهان شدن در سطح میز کنفرانس طراحی شدهاند و روش باز شدن آنها ساده است. اکثر مدلهای پنل رومیزی (VSP Panel) به شکل برقی و با فشردن یک دکمه باز و بسته میشوند. مدلهای سادهتر روش باز و بسته مکانیکی دارند که برای آنها یک اهرم دستی با عملکرد ساده و روان پیش بینی میشود.
پس از باز شدن پنل رومیزی VSP و متناسب با نیاز خود میتوانید هر کدام از پورتها را استفاده کنید. حتی قادر هستید که همزمان از چندین پورت بهرهمند شوید. همچنین برای اتصال به این پورتها مانند اتصال PC، لپ تاب و یا گوشی به نرم افزار خاصی نیاز ندارید و هر کاربری میتواند با هر دستگاهی به شرط آنکه قابلیت اتصال به پورتها را داشته باشد، برای ارتباط شبکهای و بهرهمندی از امکانات سالن استفاده کند.
مزایای استفاده از باکس رومیزی( پنل VSP)
- نصب به روش توکار با قابلیت کارکرد آسان
- امکان نصب پنلها به تعداد زیاد در کنار هم
- عدم اشغال فضای زیاد در سطح میز کنفرانس
- ظاهر زیبا و دسترسی منظم به تمامی پورتهای کاربردی
- باز و بسته شدن خودکار بدون صدا
- امکان دسترسی تمامی اعضا به شبکههای صوتی و تصویری اتاق کنفرانس
روش نصب و بهرهبرداری باکس رومیزی
در سالنهای کنفرانس معمولاً به ازای هر دو یا سه صندلی از یک پنل رومیزی VSP استفاده میشود. اما دست طراحان سالن برای جانمایی تعداد زیاد پنلها به ازای هر صندلی یک پنل کاملاً باز است. این پنلها در ظاهر دارای چندین پورت کاربردی هستند که هر کدام از آنها عملکردی مستقل دارند و باید جداگانه کابل کشی شوند. به این ترتیب در پشت هر کدام از این پنلها تعداد قابل توجه کانکتور و کابلهای شبکه و یا کابلهای مخابراتی و کابل برق جاسازی میشود.
باکسها به ازای هر پورت در پشت خود یک کانکتور اتصال استاندارد دارند که روش نصب و بهرهبرداری از آنها را سادهتر میکند. تمامی این پنلها از زیر میز کابل کشی میشوند و به سمت اتاق فرمان ارسال میشوند. در اتاق فرمان بخش کنترل سیستم صوتی، سیستم تصویری، شبکه محلی و یا توزیع برق حضور دارند که هر کدام مستقل از یکدیگر برای پوشش تمامی پورتها در سالن کنفرانس فعالیت میکنند.
اجرای سیستم یکپارچه باکس رومیزیی نیاز به تدوین یک برنامه جامع از ارتباط هدفمند تمامی پورتها دارد. لازم است تا روش کابلگزاری در زیر میز بهینه باشد، به شکلی که از دید پنهان و در شرایط کاملا امن و بدون احتمال وقوع نویز برای سیستمهای مرکزی فرستاده شوند.
نتیجهگیری راهنمای خرید و انتخاب باکس رومیزی (پنل VSP)
در تهیه و خرید باکس رومیزی لازم است تا دقت کافی داشته باشید و تمامی شرایط حاکم بر طراحی سالن کنفرانس را بررسی کنید. دقت کنید که پنل رومیزی VSP جهت آسان سازی جلسات و امکان دسترسی تمامی اعضا به خدمات شبکه صوتی و تصویری سالنهای کنفرانس طراحی شده است. اما زمانی سودمند هستند که پورتهای آنها با امکانات و قابلیتهای سالن همخوانی داشته باشد.
در هنگام خرید باکس رومیزی VSP به تعداد پورتها، نوع پورتها و جانمایی آنها بر روی باکس توجه کنید و مطمئن شوید که باکس انتخاب شده تمامی درگاههای مورد نیاز شما را دارد. قاعدتاً خرید باکس رومیزی با حداکثر تعداد پورتها بهترین پیشنهاد است. زیرا در هر صورت برای استفاده از هر نوع سیستم شبکهای توانمند شدهاید. اما تعداد پورتها در قیمت باکس رومیزی تاثیرگذار است و به ازای هر پورت اضافهتر نیاز به کابل کشی بیشتری نیز داریم که قطعاً هزینه اجرای سیستم یکپارچه سالن کنفرانس را افزایش میدهد.
از طرفی لازم است تا در تعداد باکسها نیز هوشمندانه تصمیم گیری کنید. معمولا نیازی به جانمایی یک باکس به ازای هر صندلی نیست و میتوان تعداد باکسها را برای مصرف اشتراکی میان صندلیهای سالن کنفرانس محدود کرد و با این روش حجم کابل کشی نیز به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا میکند. برای مشاوره انتخاب و چگونگی تجهیز سالنهای کنفرانس به باکس رومیزی و اجرای سیستم یکپارچه در هر محیط اداری میتوانید از خدمات تخصصی گروه توسعه مهندسی نیکان بهرهمند شوید.
ثبت ديدگاه