طراحی آمفی تئاتر دانشگاه محقق اردبیلی
پروژه طراحی آمفی تئاتر جهت بازسازی آمفی تئاتر 330 نفره دانشگاه محقق اردبیلی تعریف گردید و این مجموعه کار طراحی معماری داخلی و دکوراسیون این آمفی تئاتر را با توجه به وضعیت موجود بنا، در دست گرفت. طراحی در دو آلترناتیو مدرن و کلاسیک با نگاه به بنای تاریخی شیخ صفی انجام شد که در نهایت طرح کلاسیک مصوب گردید.
تصاویر پروژه
ماموریت طراحی آمفی تئاتر دانشگاه
یک آمفی تئاتر می تواند مکانی عالی برای جمع شدن، تماشای یک اجرا، برگزاری یک جلسه اجتماعی یا یک کلاس در فضای باز باشد.
مطالعات طراحی آمفی تئاتر دانشگاه
-
شکل
چیدمان نیمه دایره ای یا پنکه ای شکل که بر روی صحنه متمرکز شده است، تماشاگران را به مجری نزدیک تر می کند و امکان صدا و تجربه بهتری از تماشا را فراهم می کند.
استفاده از شیب 20 درجه بین ردیف صندلی ها را در نظر بگیرید. ایجاد اختلاف ارتفاع کافی از ردیفی به ردیف دیگر، خطوط دید بهتری ایجاد می کند. همچنین میزان تضعیف و جذب صدا توسط مخاطبان را کاهش می دهد.
-
ارتفاع مرحله
یک پلت فرم یا مرحله برجسته مهم است. همه تماشاگران نیاز به دید خوب برای اجراکنندگان دارند. در حالی که تعدادی از عوامل در تعیین ارتفاع صحنه وجود دارد، از جمله انواع اجراها، تماشاگران نشسته یا ایستاده، شکل و اندازه محل اجرا، در اینجا برخی از قوانین سرانگشتی برای تعیین ارتفاع صحنه وجود دارد:
حداکثر 100 تماشاگر – ارتفاع 8 تا 16 اینچ
100 تا 300 تماشاگر – ارتفاع 16 تا 24 اینچ
300 تا 500 تماشاگر – ارتفاع 24 تا 32 اینچ
-
دکوراسیون صحنه
سقف یا پوشش روی صحنه می تواند راهی عالی برای انعکاس و تقویت طبیعی صدایی که از بلندگوی اجرا کننده می آید باشد.
-
تجهیزات نشستن
هنگام انتخاب مواد صندلی، سطح راحتی و مدت زمانی که مخاطبان برای اجرا می نشینند را در نظر بگیرید.
-
دسترسی
ایجاد فضایی که برای همه مناسب باشد بسیار مهم است. از چالش هایی که معلولان و معلولان حرکتی ممکن است در این مرکز با آن مواجه شوند آگاه باشید. با توجه به تغییرات شدید ارتفاع که ذاتی آمفی تئاتر و صندلی است، این می تواند به ویژه مهم باشد.
اگر به دنبال خدمات حرفه ای معماری و طراحی هستید، اجازه دهید شرکت توسعه مهندسی نیکان، شما را در سفر به یک پروژه طراحی آمفی تئاتر دانشگاه موفق راهنمایی کنیم.
ثبت ديدگاه